Mossèn Cinto Busquet, de Calella, predicarà l’Ofici de Sant Martí aquest divendres

L’Ofici de Sant Martí a l’Església que es farà divendres serà predicat per Mossèn Cinto Busquet i Paredes, rector de la parròquia de Calella.Recordem que hi haurà l’acompanyament de la Cobla Maravella i el Cor femení Aloc, que estrena directora. Ah, i l’Ofici serà retransmès en directe per Ràdio Arenys de Munt.

Mossèn Cinto, de Calella, ha explicat que va ser Mossèn Joan Soler qui li va demanar. De cara al contingut del seu sermó, Busquet ha dit que tindrà el referent de Sant Martí i la seva obra benèfica amb la capa, però que no s’escriu els sermons, per tant pot ser que ara pensi en dir una cosa i en aquell moment n’acabi dient una altra. El que farà és d’altaveu de l’Evangeli i que Jesús faci arribar un missatge a través seu.

I com dèiem, el cor femení Aloc i la Maravella hi posaran la música. Teresa Missé Colomer, d’aquesta coral, ha explicat que serà l’estrena oficial de la nova directora de la coral, i uqe l’Ofici és molt participatiu perquè tant hi ha cants del poble, com cançons de la coral, com peces instrumentals que interpretarà la Maravella. el moment més esperat, això si, serà la cantada dels goigs de Sant Martí.