Mocions del ple d’avui

El PSC presentarà una moció de suport a la implementació de la renda garantida ciutadana. La regidora socialista, Àngels Castillo, explica que aquesta moció pretén agilitzar la posada en marxa d’aquesta ajuda que atorga la Generalitat, dirigida a persones amb pocs recursos econòmics.

Segons Castillo, actualment han sol·licitat l’ajuda 56.000 persones, dels quals només s’han resolt 4.000 casos i 20.334 estan a l’espera de ser ateses.

Recordem que aquesta moció el PSC ja la va voler presentar en el ple passat per urgència, i en el moment de votar la urgència, va rebre 10 vots contraris, per tant no es va poder debatre en ple de març.

I la Cup presenta una altre moció, en aquest cas per manifestar que Arenys de Munt és municipi adscrit a la República Catalana.

El regidor Josep Manel Ximenis, ha explicat que aquesta moció és una continuïtat de les propostes que fan en aquest mateix sentit als plens.

Amb la moció d’avui és demana poder posar cartells manifestant que el municipi pertany a la República de Catalunya i continuar donant suport al procés d’independència.

El ple serà a les 8 del vespre a la Masia de Can Borrell i el podeu seguir per la ràdio, o assistint directament a la sala de plens.