Mireia Martinez i Aleix Bou han estat seleccionats per anar al Campionat d`Europa

La parella d’Artístic del Club Patinatge d’Arenys de Munt en Categoria Cadet formada per Mireia Martinez i Aleix Bou ha estat selecciona per la Federació Espanyola de Patinatge per anar al Campionat d`Europa que tindrà lloc a finals d`Agost a Portugal.

Ha estat un camí molt dur tant per els joves patinadors com per la seva entrenadora Gessica Pi, però en aquest camí han aconseguit medalla d`or en totes les competicions possibles.

Han aconseguit dues vegades el Campionat de Barcelona, tres vegades ser Campions de Catalunya i tres més Campions d`Espanya, i dues vegades Campions de la Copa d`Europa.

Josep Pi, president del Club, explica la dificultat que ha tingut quedar campions d’Espanya en categoria de parella competint amb patinadors més grans i amb més experiència.

Ara, en el campionat d’Europa s’enfrontaran a les millors parelles del continent, algunes d’elles de cadet de segon any. Tot i la complicació, els patinadors només estan centrats en entrenar.

Josep Pi ha demanat la col·laboració de tothom per poder finançar el viatge i l’estada de l’equip al campionat d’Europa. Per aquest motiu, faran un sorteig d’uns dies en un apartament a la vall de Boí. Les butlletes costaran 5 euros.