Mireia Martinez i Aleix Bou del Club Patinatge d’Arenys de Munt han revalidat el títol de Campions d`Espanya per tercer any consecutiu

La jove parella d`Artístic Cadet, juntament amb la seva entrenadora, Jèssica Pi, va participar al Campionat d’Espanya celebrat el passat cap de setmana a Alhaurin de la Torre ( Màlaga) on va mostrar el seu alt nivell tècnic i artístic.

Tot i que ha estat una temporada molt dura per els patinadors, van aconseguir una primera plaça provisional en el programa curt que van mantenir desprès d’executar un espectacular disc llarg.

Cal destacar que aquesta parella només porta 3 anys junts i en aquests temps han aconseguit totes les màximes fites possibles. El president del Club, Josep Pi, s’ha mostrat molt satisfet pel resultat i ha agraït el suport de tota la gent.

I aquest proper cap de setmana es celebra a Alcover el Campionat de Catalunya de la Categoria Juvenil,on participa la patinadora del Club, Iria Martinez. Participa desprès d’haver aconseguit una merescuda plaça en el Campionat de Barcelona classificant-se en la 4ª posició desprès d’executar dos grans discos.