Miquel Figueroa: “Crec que estic escrivint perquè sento que ho havia de fer”

El nostre company Miquel Figueroa, que de ben segur hauran escoltat en més d’una ocasió a les ones de Ràdio Arenys de Munt o, si no l’han escoltat, hauran vist algun vídeo gravat i editat per ell, està d’enhorabona perquè recentment ha publicat el seu primer llibre de ficció. Es titula “La Señal”. I justament ahir va passar pels micròfons del Cafè del Matí a presentar-lo. És curiós perquè ahir va ser ell l’entrevistat quan al llarg dels darrers anys ha estat a l’inrevés; era ell qui entrevistava. En tot cas, Miquel Figueroa va poder parlar del seu llibre explicant que és un relat que tracta “de coses estranyes”, temàtica que sempre li ha agradat. També va comentar que la base del text és un relat que va presentar a la Mostra Literària, ara fa uns anys.

El llibre gira entorn a una parella que treballa en un observatori.  Bé, una parella que està a punt de deixar de ser-ho. De fet, ella, la Laura està a punt de marxar quan de sobte passa alguna cosa estranya que marca el seu futur.

Com és habitual l’entrevista la va realitzar Elena Cots, que s’ha llegit el llibre i va suggerir la possibilitat de que la història no acabés en aquest relat i continués en altres edicions. Miquel Figueroa no ho descarta.

I per últim, l’entrevista ens va deixar algun titular que Elena Cots ens deia que ens serviria per l’informatiu. Doncs sí: Miquel Figueroa afirma: “Crec que estic escrivint perquè sento que ho havia de fer”.

Poden escoltar l’entrevista sencera al web de la ràdio, a la carta.