Més policia local o millorar la Festa Major, són algunes de les prioritats de les regidories d’Àngel Castillo

A partir d’avui a l’informatiu anirem fent un repàs de les carteres que porten els nous regidors de l’ajuntament d’Arenys de Munt i comencem per Àngel Castillo que porta les regidories de joventut, seguretat, espai públic i festes.

Pel que fa a Seguretat, Castillo es marca com a prioritat millorar el servei de policia local, sobretot pel que fa a augmentar la plantilla, passant de 15 a 18 agents.

En quan a la regidoria de Festes, Castillo explica que seguiran treballant conjuntament amb la regidoria de Cultura, i que tractaran de millorar la Festa Major.

Com a regidor de Joventut, Àngel Castillo destaca que en el darrer mandat han aconseguit incrementar el nombre d’usuaris de l’Espai Jove.

En aquesta nova legislatura es marquen com a objectiu consolidar la regidoria i seguir el Pla de Joventut que permetrà, entre altres coses, obtenir subvencions.

Per últim, sobre la regidoria d’Espai Públic, Castillo assegura que, malgrat s’han assolit molts reptes, encara en queden molts per endavant, com la millora de les voreres, de l’accessibilitat i la neteja de les vies públiques.