Més flors als escocells de la riera i els alumnes de 5è de l’Escola Sobirans han ajudat a replantar plantes, davant de l’escola

La regidoria de medi ambient està plantant més flors als escocells de la riera d’Arenys de Munt.

Quan va finalitzar l’obra d’urbanització de la riera es va fer una primera plantació que tenia com a objectiu conèixer quines plantes són les més adequades per la zona.

Ara, durant aquests dies s’està fent una segona plantació de les plantes que han aguantat les condicions meteorològiques de l’hivern, i s’estan substituint aquelles que no han aguantat. La previsió és que a finals de mes la plantació hagi finalitzat.

També, durant aquestes últimes setmanes s’han estat fent altres actuacions com la col·locació d’unes tanques al voltant dels escocells per evitar que la pluja arrossegui l’escorça, i la  instal·lació d’un nou sistema de reg automàtic.

I parlant de flors, els alumnes de 5è de l’Escola Sobirans han ajudat a replantar plantes a la zona de la riera, davant de l’escola. El tutor dels alumnes, Joan Juncà explica que la jornada va ser molt enriquidora tan pels alumnes com pels jardiners.

Hi van participar dos grup de 18 alumnes que van ajudar a replantar unes 100 plantes. A més de ser una jornada lúdica també va servir perquè els nens i nenes prenguin consciencia de que cal conservar el nostre entorn.

Aquesta és una iniciativa que va sorgir del Consell del Poble i que properament també es portarà a terme a l’Escola Sant Martí.