Més de dues mil persones han vist el vídeo que es va fer amb motiu de la Festa Major d’Arenys de Munt

Davant la situació sanitària actual, aquest any no hem tingut Festa Major i des de l’ajuntament es va decidir fer aquest vídeo protagonitzat per l’actor Cesc Casanovas, qui a partir de diferents imitacions, entrevista a l’alcalde, al cap de la policia i al mossèn.

El regidor de festes, Abel Coll, explica que van decidir fer aquest vídeo en el moment en que es va fer evident que seria impossible fer els actes presencials. Amb aquest vídeo s’ha volgut posar un toc d’humor i també deixar constància d’una Festa Major atípica.

Abel Coll, ha volgut agrair la seva participació a Cesc Casanovas i també als altres “actors” del vídeo: l’alcalde, Josep Sánchez, el cap de la policia local, Xavier Geli, i el mossèn, Joan Soler.

D’altra banda, el regidor s’ha mostrat molt satisfet amb la feina feta per l’equip d’Amuntv, format per Miguel Figueroa, Jordi Soler, i Jenifer Moltó, i també amb les tasques de producció de Carles Serena.

Tal com dèiem, el vídeo ha arribat a les 2000 visites en menys de 24 hores, convertint-se en el més vist del canal de Youtube de l’Ajuntament. Podeu veure el pregó en aquest enllaç.

A nivell presencial, l’únic acte que es va poder realitzar, va ser la missa en honor a Sant Martí, amb l’aforament limitat a 90 persones, i retransmès per la ràdio.

D’altra banda, Abel Coll ha avançat que estan treballant en algunes idees per les festes de Nadal, i que espera que les mesures de seguretat es relaxin i permetin portar-les a terme.