Més de 40 entitats van ser presents ahir al Brindis d’entitats de la ràdio

Fets els titulars és moment ara de desgranar tota la informació. Com dèiem, més de 40 entitats van ser presents ahir al Brindis d’Entitats que vam celebrar des de la ràdio. En total van ser més de 3 hores de ràdio en directe i des del carrer destinades a saber com han viscut aquest any i també el 2020 les diferents entitats del poble.

Hi van ser presents entitats de tot tipus, des d’esportives, culturals, o entitats de caire solidari. Entre d’altres, va passar pels micròfons de la ràdio Soraya Real, directora de la Residència Verge del Remei, un dels col·lectius més castigats per la pandèmia però que darrerament viu un molt bon moment.

També hi va ser present Carles Colomer, president del Centre d’Esports Arenys de Munt, qui també va fer balanç l’any. En general, es mostrava satisfet però lamentava l’espina que es queda al no poder ascendir a l’OK Lliga.

El Centre també va formar part del Brindis. El seu president, Salvador Farrerons feia una bona valoració de l’any. Un any encara marcat per la pandèmia però en el que, per fi, van poder tornar a organitzar activitats culturals.

Més entitats que van compartir amb nosaltres aquest brindis. L’Institut, que va ser representat per la seva directora Anna Ros i Ivan Nieto, de l’AMPA. Anna Ros va valorar de manera positiva un any que ha tornat a ser complicat per l’educació.

Abans parlàvem de l’hoquei doncs un altre entitat que no es va perdre el brindis va ser el CC Arenys de Munt. Martí Anglas va explicar que ha estat un any difícil per ells tot i que no han deixat de gaudir de la seva passió.

I per últim, com no podia ser d’una altra manera, nosaltres, la ràdio, també vam valorar el funcionament d’aquests dos darrers anys. Això és el que comentava Jordi Soler.

Si volen escoltar el brindis de manera íntegra poden  fer-ho al web de la ràdio, a la carta.