Més de 100 persones van “erotitzar-se” a la presentació pública del llibre de relats d’Anna Moore i Fina Joseph

Més d’un centenar de persones va participar diumenge al vespre a la presentació del llibre ‘erotitzades, més enllà del plaer’, que es va fer a l’eixida de l’era. Tot un èxit que va sorprendre a les mateixes autores del llibre. Anna Moore Forn i Fina Joseph Caballé no s’esperaven tanta gent. Però de fet, l’acte no era la típica presentació d’un llibre. Anava més enllà. Si que es presentava aquest llibre amb relats eròtics, i se’n van llegir alguns fragments, però la proposta era més àmplia. Hi havia música en directe i maridatge de vins. I a la fresca, per si pujava la calor corporal dels presents. Tot plegat, i la promesa de sortir d’allà erotitzades a més no poder, va engrescar a més d’un centenar de persones a anar-hi.

Una de les escriptores, l’Anna Moore Forn, ha volgut remarcar la participació de la gent a l’acte. Reconeix que les dues estan entusiasmades i tothom es va entregar a l’acte i a la proposta que els van oferir. Va ser un acte màgic, en el qual hi havia la música en directe d’Anna Pujol, un maridatge de vins amb Gerard de Clascà, la lectura de relats de les autores i altres veus convidades com la Marisa, en Jaume i el Fran. I per arrodonir-ho, es va plantejar un joc tàntric en el qual tothom tancava els ulls i es deixava impregnar per la música, les sensacions i el tacte descobrint la persona que tenien al costat. I per acabar van construïr entre tots un relat eròtic, fent-ne un fragment cadascú, passant-se una pilota. Anna Moore ha dit que aquest acte va servir perquè es creesin vincles entre assistents, que abans no es coneixien. Les dues autores encara no han plantejat si tornar a fer un acte similar properament. El que si que tenen clar és que hi haurà un segon llibre.

I hem pogut captar també l’opinió de gent que hi va assistir. Tots ho recorden com una gran experiència, que ja esperen repetir-la. Aquí els podem escoltar valorant l’experiència i les sensacions quevan tenir en aquella eixida.