Menorca, el nord d’Espanya, els creuers mediterranis i Egipte són els destins preferits per aquestes vacances

Alguns privilegiats d’aquesta casa com l’Elena, l’Oriol o l’Albert han iniciat avui el seu període de vacances. Segur que també és el cas de molta gent. Desconec si ja tenen escollit el destí per gaudir de les vacances però si no és el cas avui els proposarem diferents destins.

El passat divendres, els Directes del Cafè del Matí van anar fins a Sakkara Viatges per conèixer possibles destinacions per visitar. A nivell nacional la més repetida ha estat Menorca. També el nord d’Espanya és una zona sol·licitada. A nivell d’Europa, el més sol·licitat aquest any han estat els creuers pel mediterrani. Així ho explicava la Montse, de Sakkara Viatges.

Ja fora d’Espanya i d’Europa, el destí preferit ha estat Egipte. Des de Sakkara ho atribueixen a tres factors: que és un dels primers països que va obrir les portes després de la pandèmia, que la gent ha superat la por de la primavera àrab del 2010 i la inauguració del Museu de les Civilitzacions.

I per la gent que no vulgui anar gaire lluny i alhora no vulgui invertir masses diners en les vacances, des de Sakkara recomanen visitar, per exemple, l’Empordà o el sud de França.