Marxa Nòrdica en Família el 18 de setembre

El diumenge 18 de setembre Arenys de Munt acollirà una caminada del circuit Marxa Nòrdica en Família de Diputació, projecte que es va iniciar el març passat.

Es tracta d’una activitat no competitiva i a l’abast de tothom, que té per objectiu fomentar l’activitat física en espais naturals de la província de Barcelona a través de la pràctica de la marxa nòrdica.

El circuit està format per deu caminades diferents, fruit de la feina conjunta de la Diputació de Barcelona amb deu municipis de la província de Barcelona, seus de cadascuna de les caminades, un dels quals és Arenys de Munt. L’activitat està oberta a tothom.

Durant cada jornada estan previstes activitats complementàries a la caminada, com una formació bàsica de marxa nòrdica i un taller educatiu per a infants, així com un taller de jocs infantils.

Les inscripcions són gratuïtes i per ordre de formalització, fins a esgotar la disponibilitat de places. És un projecte solidari, per la qual cosa, per completar la inscripció, s’emplaça tothom a col·laborar en la campanya de recollida d’aliments que es realitzarà, aportant aliments diversos a la carpa que estarà destinada a aquest fi, que aniran destinats al Banc d’Aliments d’Arenys de Munt.

Es farà préstec de bastons de marxa nòrdica a totes aquelles persones que no en disposin i totes les persones participants estaran cobertes per una assegurança d’accidents.

N’hem parlat amb el regidor d’Esports, Jordi Maimí Girbal.