Maria Àngels Gros s’incorpora al projecte d’Esquerra a Arenys de Munt

Esquerra Republicana presentarà la llista electoral durant el sopar de la República al mes d’abril i de moment només se’n sap que Josep Sànchez l’encapçalarà.

En aquesta llista podria haver-hi una nova incorporació al partit. M. Àngels Gros, qui fou presidenta del Centre Moral, entra ara en política.

Ella mateixa va comentar al programa Parlem del Poble que es posa a disposició de la secció local per ajudar i actuar en l’àmbit que li sigui encomanat.

El cap de campanya de la formació republicana, Martí Utset, ha dit que de moment no volen avançar cap nom ni posició de la llista, ja que la seva idea és crear un equip i un programa electoral, i a partir d’aquí elaborar la llista, i no pas a l’inrevés

La regidora Tònia Vila ha comentat que la voluntat és fer una llista molt transversal, amb diverses persones que no siguin militants d’Esquerra als llocs destacats.

Esquerra continua organitzant els tallers republicans per definir el programa electoral. Entre els grans projectes d’Esquerra hi ha el Centre Cívic i la riera acabada l’any 2020 i sense el pont.