Marc Comalat deixa de ser l’entrenador del primer equip d’hoquei

El Centre d’Esports Arenys de Munt d’Hoquei Patins ha comunicat l’avançament immediat del nou projecte esportiu previst pel 30 de juny, per la qual cosa Marc Comalat deixa de ser l’entrenador del primer equip.

En el comunicat oficial emès pel club, expliquen que el relleu no ha estat traumàtic ja que estava pactat. També volen deixar clar que el relleu no ha estat provocat pels mals resultats  ni per cap conflicte envers als jugadors o directius.

Per últim, han volgut agrair a Marc Comalat la dedicació, professionalitat, sinceritat i lleialtat  amb els que s’han aconseguit èxits com el 1r campionat d’Espanya juvenil de la historia del club o l’ascens  la OK Lliga Or després de 20 anys.

Marc Comalat, que seguirà vinculat al club, ha declarat que entén, respecta i recolza la decisió.

Raül Castillo serà qui agafarà el timó del vestuari amb l’objectiu de deixar l’equip el més amunt possible a la classificació.

En propers informatius intentarem recollir les declaracions de Raül Castillo. També trobareu aquesta informació ampliada al programa esportiu  “La Tribuna d’en Soler” de demà al vespre.