Macro enquesta del Centre Moral i sortida a veure l’obra de teatre El Preu

El Centre Moral ha encetat una macro enquesta amb l’objectiu d’adaptar les necessitats i preferències d’oci i activitats cíviques i culturals.

L’enquesta pretén arribar a socis i no socis per saber quines activitats els agradaria que el Centre organitzés i que actualment no fa.

Es repartirà en format paper als espectadors dels espectacles pròxims que organitzi el Centre i en botigues del poble passada setmana santa.

També es podrà participar via whatsapp i els subscriptors del Batec Digital i el newsletter del Centre, via email. Ho explica el president del Centre, Esteve Torrent.

La macro enquesta estarà activa fins a finals de primavera, per poder oferir noves activitats a la propera temporada.

D’altra banda el Centre obre avui les inscripcions per anar a veure a Manresa l’obra de teatre El Preu, una història sobre l’enfrontament entre dos germans que parla de les conseqüències de les nostres decisions.

El Preu és el darrer èxit d’un dels grans dramaturgs del segle XX, Arthur Miller, i està dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom.

Es sortirà dissabte  27 d’abril a ¼ de 7 de la tarda del pont. El preu de les entrades és de 40 euros el general, 35 euros pels socis i 30 pels joves. Us podeu inscriure fins el 12 d’abril.