L’Ironkids i el concert de la Big Band de demà dissabte, i la Cercavila de gegants de diumenge han quedat suspesos

Les Festes del Remei d’enguany començaran aquest vespre a les 11 amb el concert de música dels anys 80 i 90 a la Sala Municipal amb Overdose Band.

La pluja prevista per aquest cap de setmana ha fet traslladar alguns actes, i altres s’han anul·la’t. És el cas de la cursa esportiva Ironkids que estava prevista per dema a les 11 del matí, i que finalment es preveu que es celebri al mes de juny.

També ha quedat suspès el concert amb l’Amunt Jazz Band que també estava programat per demà al migdia i la Cercavila de gegants de diumenge.

La Nit Jove, on hi actuaran els Mitiquíssims, la Kinky Band i La Turrada Sound System finalment es farà a la pista annexa del pavelló Torrent d’en Terra.

De tots aquests canvis en parla la regidora de Festes, Tònia Vila.

Es mantenen els actes de demà dissabte a la tarda organitzats pel col·lectiu de joves La Turrada, com la fira de la cervesa artesana que tindrà lloc a partir de les 5 de la tarda i fins les 10 del vespre, a la Plaça de Catalunya.

I a 2/4 de 7 de la tarda al pati de l’Escola Sant Martí es farà el tercer Birràrium (les inscripcions es faran a partir de les 6 de la tarda).

Demà dissabte a la nit, també hi haurà una proposta musical pel públic més gran, es tracta del ball de gala que oferirà el grup Pa d’Angel. Serà a 2/4 d’11 de la nit a la Sala Municipal.

Els actes de diumenge començaran a les 11 del matí amb l’Ofici solemne en honor a la Verge del Remei.

A les 6 de la tarda es farà al Centre Moral la tradicional trobada de corals, que aquest any arriba a la trentena edició. La directora del Cor femení Aloc, Gina Miserachs, ha explicat que serà una bona oportunitat per gaudir de totes les corals del poble.

Ha destacat que serà la primera vegada que hi participa la Coral infantil de l’escola Sobirans, que  acompanyaran a la coral els Rossinyols, Veus de Munt i al Cor Femení Aloc.

Els actes del Remei finalitzaran el dilluns amb tot un seguit d’activitats dirigides als més petits. A les 11 del matí, a la Plaça de l’Església, es faran jocs, i a les 6 de la tarda l’espectacle “Donem-li la volta al mon”, a càrrec del grup Xiula.

D’aquest espectacle en parla en Jan Garrido, un dels membres del grup.