L’Institut Domènec Perramon va organitzar una activitat amb motiu del Dia Mundial de la mediació

Aquest es commemora cada 21 de gener i l’equip de mediació de l’Institut Domènec Perramon, va organitzar una activitat per a tots els cursos.

L’objectiu era reflexionar i formular propostes per la resolució de situacions de conflicte actuals en el seu entorn més proper, així com també a nivell nacional i internacional.

Eva Noguera del servei de mediació municipal ha explicat durant tot el dia van realitzar un taller a cada classe, en el que es va triar propostes per millorar la resolució de conflictes.

L’activitat va acabar amb un acte simbòlic on els alumnes van llegir les propostes de totes les classes que posteriorment es van lligar a un globus d’eli i que simbòlicament es van deixar anar com a missatges que volien enviar al món.

Alguns exemples de missatges i propostes van ser: “És el cor i no la pell”, “Instituïm una democràcia real”, o “Sabem que la resposta no és la violència”.

Eva Noguera ha sintetitzat els lemes en un de sol: “L’única arma és la paraula” i ha volgut agraïr a l’Institut i l’Ajuntament la seva col·laboració per tirar endavant aquesta iniciativa.