L’Institut Domènec Perramon fa un acte per tal de fer visible la discriminació per raó d’orientació sexual

El proper divendres es commemora el Dia contra la lgtbifòbia; és per aquest motiu que l’Ajuntament d’Arenys de Munt penjarà la bandera de l’arc de Sant Martí.

D’altra banda avui es farà a l’Institut Domènec Perramon un acte per tal de fer visible que la discriminació per raó d’orientació sexual, identitat i expressió de gènere segueix sent un problema que s’ha d’anomenar per fer-lo visible.

El director de l’Institut, Joan Duran, explica que els alumnes han estat treballant diversos tallers sobre la temàtica al llarg del trimestre.

A més a més, avui al matí representants de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament han realitzat una xerrada sobre les problemàtiques del col·lectiu LGTBI.

Paral·lelament, el dimecres a les 5 de la tarda a l’Espai Jove l’Escorxador hi haurà cinefòrum amb la pel·lícula Alex Strangelove, una pel·lícula que tracta sobre la identitat sexual i els dubtes del protagonistat.

I a través de l’Instagram, @espaijovearenysdemunt, es publicaran un seguit de personatges públics que de forma oberta han reivindicat formar part del col·lectiu LGTBI i han visibilitzat les seves lluites.