L’Institut Domènec Perramon començarà el curs presencialment amb grups reduïts

L’Institut Domènec Perramon d’Arenys de Munt començarà les classes amb relativa normalitat. S’iniciaran presencialment el 14 de setembre, això sí, amb grups reduïts.

L’equip directiu de l’institut treballa en el pla d’obertura des del mes de juliol i, a falta de ser aprovat per les autoritats, està enllestit. Aquest pla d’obertura contempla l’inici de les classes de manera presencial el dia 14 de setembre amb un màxim de 23 alumnes per aula. El director del centre, Joan Duran, explica que a més de ser reduïts, pretenen que els grups siguin el més estables possible.

Serà més difícil mantenir aquesta estabilitat a partir de 4t d’ESO ja que són cursos amb una major varietat de matèries.

També s’hauran d’adaptar al context actual diverses activitats com els desdoblaments d’assignatures i els tallers.

De totes maneres, Joan Duran afirma que estan preparats per iniciar el curs amb normalitat a l’espera de les darreres indicacions de les autoritats. El director també afegeix que les entrades i sortides al centre seran esglaonades.

Pel que fa al dia al centre, serà obligatori l’ús de la mascareta en tot moment i el pati estarà dividit en espais per evitar contactes entre alumnes de diferents classes.

Per últim, Joan Duran explica que no necessitaran cap equipament extra dels que posa a disposició l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

En propers informatius detallarem com serà l’inici del curs a les escoles de primària d’Arenys de Munt.