L’índex de rebrot torna a superar els 1.000 punts i tots els residents de la Residència Verge del Remei han autoritzat ser vacunats per la COVID

Una setmana més, les dades sanitàries indiquen que Arenys de Munt continua en dinàmica negativa. L’índex de rebrot torna a superar els 1.000 punts.

A això li hem de sumar que la R segueix prop de 2, el que significa que, amb quasi total seguretat, les xifres continuaran empitjorant properament. També és important destacar que aquestes xifres arriben sense conèixer, encara, l’impacte de les reunions familiars dels darrers dies. Ho explica la regidora de Sanitat, Maria Àngels Gros.

La regidora demana reduir la interacció social en un moment en on tot apunta que estem a les portes d’una tercera onada.

Precisament, per analitzar la situació i valorar la possibilitat d’endurir les restriccions, el PROCICAT es reunirà avui mateix

I pel que fa a les vacunes, el Departament de Salut ha modificat els protocols i vacunarà tots els dies, inclosos els festius, fet que fins ara no passava. 

L’objectiu és complir el termini de donar les 60.000 dosis que arriben cada dilluns. Els plans inicials amb els quals treballava el govern és que en quinze dies s’havien d’immunitzar 104.000 persones, la gent que viu i treballa a residències.

Sobre aquesta qüestió, hem parlat amb Soraya Real, directora de la residència Verge del Remei d’Arenys de Munt, qui ha comentat que encara desconeixen quan començarà la campanya de vacunació al centre. El que sí que pot avançar, és que tots els residents han autoritzat ser vacunats.