L’Hoquei rep dissabte al líder i arrenca, de nou, el futbol i el bàsquet

El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex té un partit clau aquest cap de setmana. Demà rep al líder de la competició, l’Alcoi en la 18a jornada de l’OK Lliga Plata. L’Arenys de Munt està davant d’una gran oportunitat de retallar punts tant al líder com també el segon classificat, l’Alcobendas. Els arenyencs arriben en una bona dinàmica després de sumar dues victòries. Raul Castillo:

Per altra banda i després de molt de temps el futbol arranca de nou la seva activitat. El Club Esportiu Arenys de Munt torna a la competició per afrontar la segona jornada de la 4a catalana (la primera es va jugar fa ja molts mesos). Els de Cristian Pajuelo s’enfronten al Sant Cebrià amb l’objectiu de sumar els primers tres punts. L’entrenador explica que és un partit important per afrontar aquesta lliga tan atípica

Canviem de pilota perquè parlem ara de Bàsquet. L’Amunt Arenys debuta diumenge a la Senior Masculí Territorial contra el Llefià. Els arenyencs retornen a la competició després d’un any amb l’objectiu d’agafar sensacions i donar una bona imatge. Escoltem a Xavi Morago.