L’hoquei juga dos partits en quatre dies. També juguen el Sènior A i els veterans de futbol; descansa el futbol sala

L’hoquei afronta 2 partits en 4 dies perquè juga avui el partit corresponent a la 10a  jornada i jugarà diumenge l’11a jornada de l’OK Lliga. Anem per parts i ens centrem primer en l’enfrontament d’avui.

El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex es desplaça fins la pista del Lleida, 9è classificat amb 10 punts mentre que l’Arenys de Munt arriba a la cita després de sumar la primera victòria de la temporada. És antepenúltim amb 5 punts. Així espera el partit el tècnic arenyenc, Enric Daumal Saurí.

Això pel que fa al partit d’avui. Ja diumenge l’Arenys de Munt rebrà al Voltregà en un partit que serà emès en directe per Esport3 a partir de les 9 del vespre. El Voltregà és 10è amb 10 punts i arribarà a Arenys de Munt després d’empatar davant el Girona en aquesta jornada inter-semanal. És complicat i estrany fer la prèvia d’un partit no immediat però aquestes són les paraules del tècnic arenyenc.

Repassat l’hoquei és moment d’obrir el bloc del futbol. Parlem primer del Sènior A, que visitarà a l’Unió Esportiva Alella en l’11a jornada de la 4a catalana.

I per últim, els veterans juguen diumenge i ho faran rebent a la Llàntia, 8è classificat, en la 10a  jornada de lliga. Els de Raúl Serrano Garcia arriben líders i amb l’evident objectiu de mantenir-se al capdavant de la classificació.