L’hoquei disputa la Copa de la Princesa en un aquest de setmana amb compromisos també pel futbol sala masculí i femení i el futbol

La lliga d’Hoquei s’ha acabat però no la temporada. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex disputa aquest cap de setmana la Copa de la Princesa, a Alcoi. L’Arenys de Munt jugarà dissabte la semifinal davant el Manlleu, campió de l’OK Lliga Plata del grup Nord. Per tant, serà un rival difícil pel conjunt arenyenc. L’altre semifinal la disputaran l’Alcoi i el Vilafranca per buscar també un lloc a la final. Els de Raul Castillo afronten aquest títol amb l’objectiu de millorar encara més la gran temporada que han realitzat i posar el colofó. Castillo espera un partit molt complicat.

Repassat l’hoquei, canviem d’esport i parlem del futbol sala masculí que juga dissabte a la pista del Segorbe en el partit corresponent a la 7a jornada del playoff de permanència. L’Arenys de Munt ja està descendit però vol acabar la temporada amb bones sensacions que ajudaran a començar bé la propera.  Escoltem a Tati Torres.

Seguim amb el futbol sala, ara amb el femení. L’equip de Joan Jové es desplaça a la pista de les Glòries en la 10a jornada de la Primera Divisió. L’Arenys de Munt ve de guanyar el seu darrer partit i volen consolidar la bona dinàmica. Les arenyenques són quartes a la taula i s’enfrontaran al més immediat perseguidor amb el que es presenta un partit difícil i disputat. Aquesta és la prèvia que en fa el tècnic.

I per últim hem de parlar de futbol. El primer equip es desplaça fins al camp del Pla d’en Boet, a Mataró en la 15a jornada de la Quarta Catalana. Els de Cristian Pajuelo són 3r a la classificació i venen immersos en una bona dinàmica que volen consolidar a la capital del Maresme.