L’hoquei debuta amb victòria a la Ok lliga Plata. Aquest cap de setmana també hi ha hagut futbol bàsquet i futbol sala

El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex comença amb victòria l’OK Lliga Plata després de superar per 4 a 3 al Lloret a casa. D’aquesta manera l’equip de Enric Daumal inicia de la millor manera possible la seva escalada cap a l’OK Lliga. Aquesta és la valoració del tècnic.

I els qui també van guanyar van ser els nois del futbol sala. Ho van fer a la pista del Montsant per 1 gol a 5 en la 3a jornada de lliga. És la primera victòria del nou projecte de Gerard Artigas. El tècnic es mostra satisfet per aquest triomf.

I l’altra cara de la moneda la protagonitza el futbol sala femení, que va caure en la seva estrena davant del Sant Cugat per un contundent 0 a 3. Tot i així, és la 1a jornada de lliga i per tant les arenyenques tenen molt de camí per recórrer. Escoltem a l’entrenador, Joan Jové.

Canviem de disciplina, ens centrem en el futbol i ho fem amb bones notícies perquè el primer equip, dirigit per Cristian Pajuelo, es va imposar per 5 gols a 1 al Cabrils en la 4a jornada de la 4a catalana. Amb aquesta victòria l’Arenys de Munt es col·loca a un punt del líder. Escoltem la valoració de l’entrenador.

I per últim hem de lamentar la derrota de l’Amunt Basquet per 61-73 davant del Ronçana, que ara és líder de la competició. Els de Xavi Morago passen ara per un mal moment després d’encadenar 3 derrotes consecutives.