L’hoquei cau per penals en el primer partit del play-out. Els dos futbol sala i els veterans de futbol guanyen i el Sénior de futbol empata

Hem de començar parlant del primer partit del play-out entre Girona i Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex. L’Arenys de Munt va caure a la tanda de penals després d’empatar a 2 en el temps reglamentari. Així doncs, el Girona suma l’1 a 0 en l’eliminatòria a l’espera del segon enfrontament, que es disputarà al Pavelló Torrent d’en Terra el proper dissabte a les 8 de la tarda. El tècnic arenyenc, Enric Daumal Saurí confia en endur-se la victòria aquest dissabte i demana el suport de la gent.

Repassat l’hoquei, hem de conèixer els resultats del futbol sala. El masculí es va imposar a la pista del Castellar per un ajustat 3 a 4. Una nova victòria, la 4a consecutiva, que els permet escalar fins la 5a posició a falta de dues cites. Escoltem al tècnic arenyenc, Gerard Artigas Torrent.

I el femení també es va endur la victòria. En aquest cas, a casa, davant el Babar. Les de Joan Jové Peralta van superar de forma clara als visitants (6-0) i s’asseguren de forma matemàtica la 3a posició en la 1a divisió femenina. Escoltem a l’entrenador.

I per últim, hem de parlar de futbol. El Sénior va firmar les taules en la seva visita al camp del Llavaneres (2-2).

I els veterans tanquen la lliga amb victòria. L’Arenys de Munt va superar al Sant Cebrià per 3 gols a 1 i posa la cirereta del pastís a la temporada de l’ascens. Escoltem al seu entrenador, Raul Serrano Garcia.