L’hoquei cau a les semifinals de la Copa de la Princesa davant l’Alpicat; el futbol sala masculí s’imposa al Xarxa Horta

Cap de setmana esportiu marcat per la disputa de la Copa de la Princesa d’hoquei; l’Arenys de Munt va caure en les semifinals per 4 a 5 davant l’Alpicat. Per la seva part, també jugava el futbol sala masculí que va guanyar 4 a 5 a la pista del Xarxa Horta. El futbol va perdre per un contundent 4 a 1 a Alella.

El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex es queda sense la possibilitat de doblet després de caure per 4 gols a 5 en la 1a semifinal de la Copa de la Princesa davant l’Alpicat en un partit marcat per les errades protagonitzades per l’Arenys de Munt i que no va desaprofitar el rival. L’entrenador, Enric Daumal es mostra satisfet per la imatge oferta i destaca l’esperit de lluita de l’equip.

Aquesta era la primera participació d’Enric Daumal a la Copa com a entrenador. Com a jugador ja l’havia guanyat. El tècnic es mostra orgullós i satisfet amb l’experiència.

Repassat l’hoquei, ens centrem ara en el futbol sala. L’Arenys de Munt es desplaçava a la pista del penúltim classificat, el Xarxa Horta en la 24a jornada de lliga. Els de Gerard Artigas van fer els deures i es van emportar una victòria molt important a la vegada que ajustada per 4 gols a 5. Els arenyencs encadenen  4 victòries consecutives i es consoliden a la 7a posició amb 36 punts. Escoltem la valoració del segon entrenador, Marc Vila.

Vila destaca la bona dinàmica de l’equip després d’aquests 4 victòries i que esperen prolongar-la en la recta final de la lliga.