L’helicòpter que alguns vespres vola sobre Arenys de Munt és dels Mossos d’Esquadra i està fent tasques preventives contra robatoris

Porta una càmera tèrmica que permet detectar persones al bosc.

De fet la vigilància ja fa uns dies que es fa a altres pobles com Sant Vicenç o Arenys de Mar a petició del president del Consell Comarcal, Miquel Angel Martínez, davant la preocupació expressada per molts alcaldes per l’increment de robatoris en urbanitzacions.

El sergent de la policia local d’Arenys de Munt, Xavi Reina ha explicat que es va fer una messa de coordinació amb Mossos per els tipus de robatoris que s’estan produint a zones properes al bosc. Aquest és un servei preventiu i en cap cas vol dir que quan passa l’helicòpter s’estigui produint un robatori.

Pel que fa a robatoris a Arenys de Munt, aquests no han augmentat en els darrers anys, però quan es produeixen s’activa la vigilància a la zona, tal i com va passar fa dues setmanes a Can Jalpí.

Aquest nou operatiu de vigilància dels Mossos es realitza entre les 6 de la tarda i les 10 de la nit, que és quan els lladres solen actuar, i es fa de manera aleatòria.