L’ex-consellera Meritxell Budó presenta la nova executiva de JuntsxAM

Ahir diumenge JuntsxAdM va presentar la nova executiva local, i ho va fer en un acte a la Sala Corrioles del Centre, amb la presència de l’ex portaveu del govern i consellera de Presidència, Meritxell Budó. La diputada Budó va animar als membres de la nova executiva a ser forts i treballar amb il·lusió de cara a guanyar l’alcaldia a les properes Eleccions Municipals d’aquí a dos anys justos.

El coordinador de la nova executiva és Miquel Lladó, i va explicar que la voluntat ha estat formalitzar un grup de gent que treballi per Arenys de Munt des d’aquest nou partit, amb la vista posada a les Eleccions del 2023, però sense que això marqui encara el guió de treball, ja que no han ni començat a parlar de qui podria ser cap de llista a l’alcaldia.

Durant la intervenció de Meritxell Budó, la Diputada va donar detalls de com actuarà el nou govern de la Generalitat i la força dels municipis en la construcció de Catalunya. També es va tractar el conflicte polític, la repressió, la presó i l’exili

Meritxell Budó va dir que cal aprofitar que les darreres Eleccions van donar una majoria del 52% dels vots a opcions independentistes, i que treballaran per aconseguir el que la majoria de població ha votat, que és fer efectiva la independència de Catalunya. En aquest sentit Budó va referir-se a Arenys de Munt com el punt de partida d’un procés que segueix viu i amb força

Pel que fa al transcurs de l’acte, Lladó va valorar la presència de la Diputada, i va reconèixer que ara ja no tenen la responsabilitat d’estar al capdavant del govern de la Generalitat, que ara aquest repte el té ERC i Pere Aragonès, ja que JuntsxCat porta les conselleries que li han estat adjudicades tan bé com pot, però sense assumir el lideratge del govern ni el rumb que pren el país. Si que va dir, però, que cal recuperar el servei de pediatria al CAP d’Arenys de Munt, i evitar que el CAP d’Arenys de Mar es tanqui  a la nit.

A l’acte de presentació de la nova executiva hi van assistir desenes de persones, sempre amb total respecte a les mesures de seguretat sanitària.