L’Estudi 2 de Ràdio Arenys de Munt ha estat l’escenari del rodatge d’un curtmetratge d’estudiants de Màster de l’ESCAC

La nostra emissora de Ràdio ha estat escenari d’un rodatge cinematogràfic aquest passat cap de setmana. Des del divendres dia 29 a la tarda fins diumenge 31 d’octubre al vespre l’estudi 2 de Ràdio Arenys de Munt es va convertir en el plató on es desenvolupa l’acció d’un curtmetratge anomenat “El quarto enemigo”.

Fa uns dies vam rebre la trucada de l’equip de producció del curtmetratge, que buscaven un estudi de ràdio on gravar un curt. Concretament la proposta venia d’actuals estudiants de màster de l’ESCAC i antics alumnes del Tecnocampus. El seu projecte és crear “El quarto enemigo” un thriller psicològic de 10 minuts que explica la història d’un locutor de ràdio d’un programa eròtic que entra en un joc de vida o mort quan un oient fanàtic i obsessiu el truca per explicar-li que està violant una senyora de la tercera edat i que té la intenció d’acabar matant-la. Llavors el locutor, en Rubén, ha de decidir si trucar a la policia i rastrejar la trucada o bé seguir el joc i fins i tot aportar idees de com assassinar la dona.

Ràdio Arenys de Munt va col·laborar amb el projecte deixant l’espai, que, per cert, el van decorar perfectament per a l’ocasió. Rodrigo Càceres és el director del curtmetratge. Ell és llatinoamericà i porta poc temps a Catalunya. Ha mostrat el seu agraïment a Ràdio Arenys de Munt per cedir l’espai, sorprès també perquè no és habitual que una emissora es presti voluntariament a ajudar a estudiants i posi tantes facilitats com hem fet des de Ràdio Arenys de Munt. Ha explicat que el curt estarà acabat a principis del 2022, ja que ara queda tota la feina de muntatge. Un cop fet el presentaran a festivals de cinema i curtmetratges.