L’Esplai de la Gent Gran prepara una excursió a la Fageda d’en Jordà a finals de mes, i just després esperen tornar al seu local habitual

Estem en plena setmana de la Gent Gran i segueixen els actes per celebrar-la. El primer acte serà el dimarts dia 4 d’octubre, a la Sala de Plens de Can Borrell, on s’hi farà un consell municipal monogràfic sobre la Residència. L’endemà, dia 5 d’octubre, hi ha una sortida amb autocar i dinar a Corbera d’Ebre, per visitar el memorial de la batalla de l’Ebre. Anar-hi costa 15€ i les inscripcions s’han de fer a l’OAV de l’Ajuntament. I val la pena recordar que dimarts, dimecres i dijous d’aquesta setmana, de sis a vuit del vespre, es faran classes de gimnàstica i ball per a la gent gran a la plaça de l’Església. I entre l’1 i el 5 d’Octubre hi ha jornada de portes obertes a l’Arxiu Municipal, a Can Borrell.

I no podem oblidar que dissabte Ràdio Arenys de Munt va col·laborar amb la part técnica per fer un programa de radio de dues hores en directe, i que aquest cap de setmana també hi ha hagut un dinar, havaneres i el concurs d’endevinar qui surt a fotografies antigues.

L’Esplai té una excursió preparada per anar cap a la Garrotxa el dia 22 d’octubre i la gent ja s’hi pot apuntar anant al bar i dient-ho a la Pili. Àlex Soler, el president de l’entitat, ha explicatq ue esmorzaran a La Gleva, a Osona. Pel túnel de Bracons aniran cap a Olot per passar el matí al poble medieval de Sant Pau. Després visitaran la Fageda d’en Jordà amb el carro tirat per cavalls. Tornaran a la Gleva a dinar.

I just després del viatge a la fageda més mítica de Catalunya, el dia 24 d’octubre, els avis i àvies ja podran tornar a la seva seu habitual, que ha estat en obres els darrers mesos. Soler ha dit que al Mercat ho han passat molt malament perquè no hi havia qui aguantés la calor, que ha estat un temps molt penós i un sacrifici, però espera que les obres acabin aviat i el local ara sigui digne i adequat a l’activitat de l’Esplai.