L’escriptora Fina Joseph ha rebut premi a la 35à Mostra Literària del Maresme

Cabrils ha acollit aquest any l’acte de lliurament de premis de la Mostra Literària del Maresme en la qual s’hi han presentat treballs de 22 municipis de la comarca.

L’alcaldessa del municipi, Lina Morales i el Conseller delegat de Cultura del Consell Comarcal del Maresme, Jordi Mir, van presidir l’acte. A banda dels premiats i els seus familiars van assistir alcaldes i alcadesses, regidors i regidores de diferents municipis de la comarca, com ara la regidora de cultura d’Arenys de Munt, Tònia Vila.

Concretament d’Arenys de Munt ha estat premiada l’escriptora Fina Joseph amb el primer premi en prosa, per “Tora Blava”. Ella mateixa ens fa cinc cèntims d’aquest llibre que explica la historia de dos amants des del punt de vista de la protagonista femenina.

És la primera vegada que Fina Joseph guanya un premi a la Mostra Literària del Maresme, i es mostra molt contenta ja que considera que aquest és un reconeixement a la feina i una motivació per continuar.

La regidora de cultura, Tònia Vila, ha volgut felicitar a l’escriptora i ha assegurat que té un futur molt prometedor.

Tonia Vila també ha volgut felicitar a Nuria Herrero, qui  també es d’Arenys de Munt, tot i que s’ha presentat al concurs a través d’una escola d’Arenys de Mar i ha obtingut el 2n premi en la categoria de poesia de 15 a 18 anys.

Les obres guanyadores han estat recollides en un llibre que, en aquesta ocasió ha estat il·lustrat per Magda Genestar d’ArtCabrils.