L’Escola Sobirans celebra dissabte la festa del seu 20è aniversari

Aquest cap de setmana, dissabte concretament, l’Escola Sobirans celebra dues dècades de servei a l’educació de petits arenyencs i arenyenques. Quan parlàvem amb la directora per fer la prèvia de l’inici del curs ja ens avançava que seria un curs ben especial al complir 20 anys. Des de l’Escola Sobirans han preparat un seguit d’activitats que abastaran pràcticament tota la tarda. Eli Torrent, directora de l’Escola, ha explicat que a les 16h començarà des de la Plaça de l’Església la gimcana familiar. Les inscripcions s’han de fer a la web de l’Escola. Dues hores més tard, a les 18h es farà la pujada d’en Sobimunt, des de la Plaça de l’Església fins a l’escola. Un cop s’arribi, s’obriran les portes i es podrà visitar l’exposició commemorativa. Tot això servirà de prèvia de l’acte central de l’aniversari i l’animació musical amb Pep López.

Avui hem anat a repassar amb els Directes del Cafè del Matí. Allà ens han rebut la Gemma Pou, encarregada de l’organització de la festa, ha comentat les activitats programades i ha destacat la trajectòria del centre.

Com bé deia Gemma Pou, han estat un munt els alumnes que han passat pel Sobirans al llarg dels darrers 20 anys. Doncs bé, una de les actuals alumnes, l’Aina, ens ha explicat el que més li agrada de l’escola.

El directe sencer el poden trobar al web de la ràdio, a la carta.