L’Escola Sant Martí té actualment dues aules confinades i avui s’han fet les proves PCR al Sobirans i a La Petjada

El director del Sant Martí, Lluis Llovet, explica que quan es va fer el cribratge van detectar primer el positiu d’una monitora del menjador i ràpidament es va aïllar un grup de sis nens al ser contactes directe. Posteriorment es van confinar els alumnes de tercer i quart, al detectar casos de Coronavirus entre pares i nens.

El Sant Martí no ha volgut esperar a la unitat mòbil que es desplaça a les escoles perquè està saturada i no garanteix conèixer els resultats a curt termini. Per aquest motiu, ahir els alumnes de quart es van dirigir al centre COVID d’Arenys de Mar per fer-se les proves i avui ho faran els de tercer. Està previst que es coneguin els resultats abans de dilluns, dia en que finalitza la quarantena.

Respecte al retard d’una setmana en fer les proves, l’alcalde Josep Sánchez, explica que des de l’administració local han fet tot el possible per rebre l’atenció el més aviat possible.

L’Alcalde també ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat remarcant que es facin o no les PCR, s’ha de respectar la quarantena obligatòria.