L’Escola Sant Martí d’Arenys de Munt ha rebut el distintiu d’Escola Verda

Dins de la quinzena Trobada d’Escoles Verdes que es va celebrar el 25 de novembre al Museu de les Aigües de Cornellà, va tenir  lloc l’acte de lliurament dels distintius del 2017 d’Escoles verdes, entre les quals es troba l’Escola Sant Martí d’Arenys de Munt.

Es tracta d’un distintiu que atorga la Generalitat de Catalunya als centres que durant una sèrie d’anys han realitzat activitats adreçades a la sostenibilitat.

El director de l’Escola, Lluis Llovet, ha explicat que per aconseguir aquest distintiu, els professors del centre han hagut de rebre una formació i alhora l’escola Sant Martí ha realitzat un pla d’actuació per la sostenibilitat. A més a més, Lluis Llovet ha destacat que l’Escola Sant Martí és pionera en temes de sostenibilitat i pel seu hort escolar.

D’altra banda el Sant Martí també treballa des de fa més de 3 anys  amb el projecte europeu d’estalvi energètic Euronet 50/50, i també realitza activitats d’estalvi lumínic i de reciclatge.

El director ha comentat que a partir d’ara han de fer una programació verticalitzada sobre l’hort escolar i seguir tirant endavant la Comissió de l’alumnat, creada amb l’objectiu de fer noves propostes. I properament, l’Escola Sant Martí participarà en el procés d’intercanvi amb altres escoles per compartir els projectes.

D’aquesta manera, l’escola Sant Martí es suma a l’Escola Sobirans i a l’Institut Domenec Perramon, que ja poseeixen aquesta distinció.