L’Escola de Música començarà el curs el dia 5 de setembre, ja a les aules del nou centre cívic

Aquest estiu els professors de l’Aula de Música han fet el trasllat cap al nou espai on impartiran classes de música a partir del dia 5 de setembre, les aules del nou Centre Cívic d’Arenys de Munt. L’espai ja ha rebut el vist-i-pplau dels tècnics per autoritzar-ne l’obertura i l’ús públic, i el curs arrencarà ja a aquest nou espai. Fins ara les classes es feien des de tres espais diferents i allunyats entre ells, i això comportava problemes logístics que se solucionaran amb aquesta nova seu única i fixa.

Per apuntar-se a l’Aula de Música encara hi ha alguna possibilitat. Si ho recorden, del 23 de maig al 4 de juny es va obrir la primera finestra de matriculació per al curs 2022-2023 de l’Aula de Música AdM, amb una àmplia oferta d’instruments, classes i grups. Ara, del 29 al 31 d’agost, el centre torna a obrir una finestra de matrícula per adjudicar ja les darreres places disponibles per al curs que arrenca el mes que ve. Les inscripcions es podran fer contactant amb l’Aula de Música al telèfon 616911655, per correu electrònic a aulamam@aulamam.com o consultant el web www.aulamam.com.

A l’Escola de Música els més menuts fan sensibilització, de p3 a P5. A 1r de Primària fan una roda d’instruments per descobrir els instruments que s’ofereixena l’escola, i a partir de 2n s’escull un instrument i s’hi aprofundeix. La filosofia de l’escola és posar sempre esl alumnes en una agrupació musical. D’instruments que s’ofereixen n’hi ha un gran nombre, però no hi ha cap limitació. Si algú vol aprendre un instrument concret, l’escola busca un professor, i si el troben, l’ofereixen. Actualment hi ha 14 professors de música, amb amplis coneixements, que poden ensenyar més d’un instrument, més enllà de les seves especialitats. Infants, joves i adults poden trobar el seu espai a l’Aula de Música i el seu instrument. De fet, venen alumnes de 10 pobles diferents, sense comptar Arenys de Munt, entre ells Mataró o Calella, pobles que tenen escola de música pròpia.

Ho ha explicat a l’informatiu la directora de l’Aula de Música d’Arenys de Munt, Rosa Conesa Andreu

El Centre Cívic, doncs, comença a ser una realitat. Ja no és només una obra, sinó que a partir del dia 5 de setembre ja serà la seu d’un centre educatiu del municipi, l’Escola de Música. Ara ho valorem des del punt de vista polític amb la regidoria de Cultura, ja que es tracta d’un equipament que s’ha anat construint i acabant per fases, on encara hi queda feina per fer, però que ja té zones que es poden utilitzar com la planta de l’Escola de Música. Tònia Vila Paituví, regidora de Cultura, ha explicat que properament es licitarà l’obra de la segona planta per acabar la zona de l’auditori i la sala de psicomotricitat. La propera planta que s’habilitarà és la zona per al’Espai Jove a la planta baixa.