L’Escola Bressol Municipal La Petjada farà portes obertes el dissabte 29 d’abril

Els torns seran a les 9.30h i 11.45h. I cal concertar cita prèvia per a la sessió teòrica al 93 793 73 88 trucant de les 10.30 a 11.30 h i de les 12.45 a 13.30h. Per fer la visita a les instal·lacions no cal cita prèvia. Per a més informació visiteu la pàgina web de GUSAM. Des de l’escola podran explicar el seu projecte educatiu, la metodologia, i els punts clau de la filosofia Petjada, deixaran veure les instal·lacions i es podrà conèixer  les estances i els espais que té l’escola bressol municipal.

La directora de La Petjada, Agnès Pueyo Mamé, ha explicat que la seva filosofia parteix de l’infant com a persona capaç, competent, actiu i social. A partir d’aquí actuen les educadores i acompanyen l’infant, sense perdre de vista que l’infant és el protagonista. Pel que fa a l’oferta de places, la manca de lloc va ser un problema de l’any passat que fins llavors mai s’havia produït a la història de La Petjada. Ara mateix estan a l’expectativa de saber els naixements que hi ha hagut, per comptar amb el nombre de places inicials. L’Escola s’adapta a aquesta demanda.

Preguntada sobre els rumors sorgits en el procés de preinscripcions escolars que afirmen que des de La Petjada s’aconsella apuntar els infants al Sobirans en comptes del Sant Martí, Pueyo s’ha remès a un comunicat penjat a la web de GUSAM on s’afirma que tant la direcció de l’escola, com l’empresa, donen ordres precises i vetllen per la imparcialitat de les educadores a l’hora de facilitar informació, i qualsevol aspecte valoratiu que tingui a veure amb les escoles de primària del poble. Totes les informacions que oportunament s’han fet arribar a les famílies sobre el procés d’inscripció al cicle d’educació primària,diuen, han estat expressament mesurades per tal de garantir-ne la igualtat en quantitat i condicions i la imparcialitat. També afirma el comunicat que l’equip d’educadores, així com tota la plantilla de persones que treballen en el servei, compten en tot moment amb la confiança, reconeixement i suport de l’empresa. I aquest és l’únic pronunciament públic i oficial que faran l’escola i l’empresa, declinant entrar en qualsevol valoració o manifestació que incentivi la polèmica.