L’escola bressol La Petjada ha iniciat un projecte amb alumnes de 4rt d’ESO de l’institut

Des de l’escola bressol municipal La Petjada han iniciat un projecte amb l’institu Domènec Perramon, concretament amb els nois i noies que estan cursant 4t de la ESO. En una circular enviada fa uns diez a familíes de l’escola, s’hi explica que el centre educatiu considera important la relació amb l’entorn i, sempre que poden, participen de diversos projectes, fires, festes… que es porten a terme al poble.

Aquest cop participen i col·laboren d’un projecte amb l’institut. Així dons, durant unes setmanes, a la tarda, hi ha alumndes de l’institut per l’escola realitzant diversos projectes; el camí de les olors, un camí sensorial, estructures per a plantes enfiladisses que conformaran un túnel… Consideren que és una sort poder compartir amb altres membres de la comunitat educativa del poble.

Ho ha explicat la directora de l’Escola Bressol Municipal La Petjada, Agnès Pueyo Mamé. Ha comentat que es van presentar per ser beneficiaris del projecte de serveis comunitaris de l’institut, i els adolescents van optar per La Petjada, entre altres, per anar-hi a fer actuacions. És una manera d’ajuntar generacions diferents a la vegada que es millora l’equipament amb actuacions senzilles però de gran utilitat.