Les reunions amb el Departament de Salut no fructiferen i de moment Pediatria no tornarà al CAP d’Arenys de Munt

Les famílies afectades per la problemàtica de pediatria es mostren indignades després de la reunió amb el Departament de Salut. La reunió es va dur a terme ahir de forma telemàtica i hi van participar l’Alcalde d’Arenys de Munt, la regidora de Sanitat, membres de l’oposició i representants de les famílies afectades. L’objectiu de la reunió era expressar el malestar per la retirada del servei de pediatria del CAP del poble i exigir-ne el retorn. Marc Pruñonosa, portaveu de les famílies, es mostra indignat per la postura de Salut.

Pruñonosa afegeix que el govern i les famílies van plantejar la possibilitat de rebre uns serveis mínims. Proposta que Salut no va rebutjar però tampoc acceptar en un primera instància.

Per la seva part, la regidora de Sanitat, Maria Àngels Gros, explica que va ser una reunió tensa en que les dues parts van defensar la seva postura.

Tal com ha dit Marc Pruñonosa anteriorment, les dues parts van acordar una nova reunió en la que hi participaran experts en pediatria.

Per últim, la regidora anuncia que l’Ajuntament ha obert un correu electrònic on es poden fer arribar totes les queixes en la relació al servei de pediatria. És el sspp2@ademunt.cat.