Les restriccions per evitar contagis de Coronavirus afecten actes programats al poble i les visites a les residències

La passejada que s’havia de fer a Arenys de Munt dins del cicle “A cent cap als cent” ha quedat ajornada pel coronavirus. Vistes les recomanacions que fa la Generalitat i la Diputació, des de l’ajuntament han decidit ajornar la passejada de dimecres vinent ja que aquesta agrupava a més de 200 persones grans. La regidora de la gent gran, Montse Batista, ho explica.

La nova data queda pendent segons la evolució de la situació.

En aquest sentit, les residències d’Arenys de Munt també han pres mesures per evitar contagis. La Residència Verge del Remei recomana no visitar als familiars residents, seguint les directrius dels departaments de Família i de Salut. Ho explica la seva directora, Soraya Real.

Soraya Real també explica que des de la residència fan un seguiment de les persones que visiten als seus familiars.

I a la Residència Sant Martí, la seva directora, Eva Pardo, ha explicat a l’informatiu que han limitat les entrades a una persona per família i per setmana, també han limitat l’accés als proveïdors i prenen dades a tothom qui entra.

Sobre el Coronavirus, la regidora de Sanitat, Maria Àngels Gros, apel·la a la tranquil·litat i al sentit comú i a seguir les indicacions que es fan des del Departament de Salut.

De la mateixa manera que es farà a la resta de Catalunya i a Espanya, a Arenys de Munt l’activitat esportiva del cap de setmana es desenvoluparà a porta tancada.