Les residències d’Arenys de Munt ja reben visites de familiars

Estem en fase dos de desescalada, i ja es pot anar a la residència a veure els familiars ingressats. Es fa, òbviament, complint totes les mesures de seguretat establertes com l’ús obligatori de la mascareta, guants i desinfecció constant amb gel hidroalcohòlic. Només està permesa una visita a la setmana i durant 15 dies ha de ser el mateix familiar qui es reuneixi amb el resident. La directora de la residència, Soraya Real detalla el protocol.

Malgrat hagin de mantenir la distància de seguretat, Soraya Real destaca la importància de reunir-se amb els familiars després de 3 mesos molt durs.

I per la seva part, a la Residència Sant Martí també segueixen el protocol establert a totes les residències. La seva directora, Eva Pardo, explica que s’estan vivint retrobaments molt emotius entre familiars i residents.

Parlant de les residències, a la Residència Verge del Remei ja s’està realitzant la rampa d’accés al centre que millorarà l’accessibilitat a l’edifici. L’obra va començar la setmana passada i des de la residència afirmen que està molt avançada. S’espera que estigui finalitzada d’aquí a dues setmanes.