Les presentacions dels llibres d’autors d’Arenys de Munt, que havien de fer-se aquesta tardor, s’han hagut d’ajornar a causa de la COVID-19

Concretament dissabte s’havia de presentar el llibre de Roser Soms que ha publicat el recull poètic Reflexos de la lluna a l’aigua, amb reflexions que va anar escrivint en moments d’inspiració. L’escoltem.

D’altra banda, Joan Mayans és l’autor d’El futur no és el que era, la novel·la guanyadora del X Premi Pollença de Narrativa. Mayans explica que és una obra sobre la vida i les emocions, sobre persones que podríem ser qualsevol  de nosaltres.

Mayans detalla que el llibre tracta sobre quatre personatges que ho canviarien tot per poder tornar enrere i escriure un futur més memorable.

I Francesc Forn, historiador local, afegeix un nou títol a la nombrosa llista de llibres publicats: Raimon Torroja i Valls, mestre d’infants i mestre de mestres. Amb aquesta obra, Forn vol recuperar la memòria d’un personatge molt implicat en la vida associativa del poble, qui va lluitar per canviar el sistema educatiu i qui, a més a més, va dissenyar l’escola Sant Martí.

Tots aquests llibres es poden trobar a les llibreries d’Arenys de Munt, el Boli Blau i Can Pujadas.