Les pistes de pàdel, la lluita contra l’obesitat infantil des de l’esport, i un nou cicle de concerts, seran tres novetats del 2018

Un altre projecte que ve de lluny és la construcció de les pistes de pàdel. La regidora d’esports, Marta de la Iglésia, va comentar divendres al Parlem del Poble de Ràdio Arenys de Munt que les obres comencen la tercera setmana de febrer, és a dir, la setmana que ve.

La mateixa regidora d’esports, però en aquest cas també com a titular de l’àrea de Sanitat, ha explicat han donat un nou enfocament al projecte de lluita contra l’obesitat infantil. Tal com s’havia plantejat fins ara no ha funcionat, diu, i ara hi ha involucrat els clubs esportius perquè la prevenció de cara a tenir una dieta sana arribi als nens i nenes que fan esport.

I un altre projecte antic que es vol revifar aquest any és un cicle de concerts similar al que s’havia fet anys enrere i que es deia “Primavera de les Arts”. El que es farà aquest any també es fa conjuntament entre cinc poblacions, i a cada municipi hi haurà dos concerts. Els dos concerts ja tenen lloc. Un es farà a l’Escorxador i l’altre a la Sala Corrioles del Centre Moral. Properament es presentarà públicament el cicle i es donaran a conèixer els grups que vindran a Arenys de Munt.