Les obres a l’Escola Sant Martí programades per aquest estiu s’han paralitzat degut a la COVID-19

El Departament d’Ensenyament ja tenia la partida pressupostaria destinada a instal·lar un ascensor que unís els dos edificis de l’escola, i que fes parades a totes les plantes. El director del Sant Martí, Lluis Llovet, explica que confien que les obres es facin l’estiu vinent.

Continuem parlant amb el director del Sant Martí, ja que dissabte 3 d’octubre tindrà lloc la presentació i projecció de la pel·lícula Uno para todos, de David Ilundain. Serà a 2/4 de 8 del vespre al pati de l’Escola Sant Martí.

Recordem que les escenes d’aquesta pel·lícula van ser rodades a l’interior de l’Escola Sant Martí durant l’estiu de 2019 i hi van actuar diverses persones d’Arenys de Munt.

Després de la projecció, hi haurà un col·loqui amb el director i alguns actors. Lluis Llovet es mostra il·lusionat pel fet que hi surti l’edifici, però sobretot pels nens i nenes de sisè que hi van participar com a figurants.

Dir-vos que l’entrada és gratuïta i l’aforament és limitat a causa dels protocols COVID. Les persones interessades a assistir-hi s’han d’inscriure abans del 30 de setembre al telèfon 937937985 o a l’adreça jlloret@ademunt.cat.