Les obres a l’edifici de l’esplai avancen segons el previst

La setmana passada parlàvem amb l’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez i Camps per valorar el procés de les obres de la riera i de la rotonda que, evidentment, són les actuacions més importants que s’estan realitzant a dia d’avui al poble. Però també hi ha una obra en marxa, que ja n’hem parlat en més d’una ocasió però que fa un temps que no actualitzem. Ens referim a les obres de l’edifici de l’esplai que van començar al mes de febrer.

Avui hem tingut la oportunitat d’entrevistar a la regidora d’Urbanisme, M.Àngels Gros Argelés, qui ens ha comentat que les obres estan molt avançades, pràcticament acabades i que resten les tasques que fan referència a les instal·lacions. És difícil poder donar una data de finalització d’obres però s’espera que no s’allarguin més enllà del mes d’octubre.

Per altra banda, la regidora també ha valorat de manera positiva el funcionament de la rotonda, ara que porta un parell de setmanes operativa. A més a més ha confirmat que l’estructura és provisional i que quan estigui acabada la rotonda comptarà amb dos carrils. La calçada tindrà una amplada de 9 metres.