Les noies de l’equip aleví femení del Club Futbol Sala Arenys de Munt s’han proclamat campiones de lliga

L’equip aleví femení del Club Futbol Sala Arenys de Munt s’ha proclamat campió de lliga de la seva categoria, en el grup 1 de la demarcació de barcelona. L’equip, dirigit per Paula Ramos i Carles Lladó, ha comlpetat una lliga excepcional, guanyant 8 dels 10 partits de la competició i havent cedit tan sols dos empats. Les alevines del club han completat el campinat amb 77 gols a favor i només 16 en contra.

La consecució de la Lliga es va certificar en la darrera jornadade la Lliga, en la qual les arenyenques van guanyar el partir decisiu al Parets del Vallès, per 4 a 1. El rival era el segon classificat, a només tres punts de les arenyenques i arribava amb opcions a la darrera jornada. Però les noies del Club Futbol Sala Arenys de Munt es van imposar a les vallesanes i van tancar així la classifiacció com a liders, a sis punts de les seves perseguidores.

Gràcies a aquesta classificació, l’aleví femení jugarà ara, en aquest segon tram de la teporada, a la Lliga Campionats de Catalunya, una lliga que agrupa els dos primers classificats de cada grup. En aquesta segona fase l’Arenys de Munt s’enfrontarà  a 5 equips més. El campió de la Lliga Campionats de Catalunya obtindrà un bitllet per a la fase prèvia del campionat d’Espanya.

El cap d’esports de Ràdio Arenys de Munt, Jordi Soler Beltran, ha pogut mantenir una conversa amb Paula ramos dins l’espai d’esports de l’informatiu. La podeu escoltar tot seguit: