Les Nits Musicals i Gastronòmiques al Castell Jalpí substituiran el Festival de Santa Florentina

Es tracta d’un nou cicle que consta de quatre concerts, i que combinarà la música en directe de diversos artistes amb una oferta gastronòmica.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt i el grup SEHRS han organitzat aquest cicle en substitució al Festival de Música Clàssica, i en aquest cas la oferta musical serà més diversa per arribar a més públic. Ho explica la regidora de Cultura, Tònia Vila.

Concretament el divendres 2 d’agost podrem gaudir de la música de Mónica Green, qui oferirà un repertori de soul, blues, i R&B dels anys 60,70 i 80.

L’endemà tindrà lloc la Gala d’Òpera i Sarsuela a càrrec de la soprano Beatrice Jiménez-Marconi, el baríton Toni Marsol i Ricardo Estrada al piano.

El cicle continuarà el divendres 9 d’agost amb la Gala dels Tres Tenors Albert Deprius, Josep Fadó, Antoni Lliteres i Marta Pujol al piano, que oferiran des del dramatisme de les grans àries d’òpera fins al romanticisme de la cançó napolitana.

I per tancar el cicle, podrem gaudir de la música de The Sey Sisters, que ens faran viatjar des del góspel fins a la música africana, passant pel soul.

El grup SEHRS oferirà a cada recital un menú gastronòmic inclòs amb l’entrada premium. Els assistents podran escollir en tres primers plats, tres segons, i tres postres. Les entrades les podeu comprar a ticketmaster.es

I la setmana que us farem arribar informació sobre el Festival de Música Mediterrània, que tindrà lloc properament a Arenys de Munt.