Les inscripcions per a les catecolònies es faran l’1 i 2 de juliol, de forma presencial

Les Catecolònies 2022 recuperen també la normalitat. Es faran de l’1 al 10 d’agost, i amb la mainada dividida pel que s’anomena torns. Les inscripcions de les colònies d’enguany seran presencials els dies 1 de juliol, divendres, de 7 a 9 del vespre, a la Plaça de la República  de Can Borrell i el dissabte 2 de juliol, d’11 a una del migdia, a la porta de la masia, on toqui l’ombra.

Per formalitzar la inscripció cal portar obligatòriament la documentació següent: la fitxa d’inscripció; el comprovant del pagament per transferència (de manera individual, no per famílies); una fotocòpia del DNI del nen/; una fotocòpia de la targeta de la seguretat social o mútua; i una fotocòpia de les vacunes.

A més a més, cal llegir el document amb la normativa interna de Catecolònies Sant Martí. És important que tothom n’estigui al corrent i la seva acceptació és obligatòria, marcant-la amb una creu en l’opció que trobaran a la fitxa d’inscripció a lliurar el dia de les inscripcions. No s’acceptarà cap inscripció fora del termini establert.

Una de les seves responsables, Martina Sansa Colomer, ha explicat el procés d’inscripció, i ha comentat que les cases seran, segurament, les mateixes que altres anys. Però encara no tenen decidit quin torn anirà a cada casa, ja que això dependrà del volum d’inscrit a cada torn.

Les catecolònies munten la barra a la Nit Jove que es fa dissabte 18, reprogramant alguns dels grups que estaven previstos pel Remei. També es farà el concurs d’apilarc aixes de cervesa. Aquests actes s’havien de celebrar el dia 23 d’abril, dia de Sant Jordi, dins les Festes del Remei, però un xàfec al vespre va provocar que s’anul·lés la nIt Jove Malgrat la carpa que hi havia instal·lada.

El Birràrium es farà, com sempre, al pati de l’Escola Sant Martí. Les inscripcions començaran a les 6 de la tarda i el concurs s’iniciarà a 2/4 de 7 de la tarda. Hi haurà inscripcions per a cinc parelles d’infants (fins a dotze anys) i deu parelles d’adults.

La Nit Jove es farà a l’esplanada del Monument a la Independència del parc de Can Jalpí, amb l’actuació de Zàping Catalonia i DJ Badabronx. L’inici del concert serà a 2/4 de 12 de la nit.