Les floristeries ja fan comandes de roses per la Diada de Sant jordi

Avui aprofitant que ja hem entrat a la primavera els directes del Cafè del Matí  hem anat fins a una floristeria. Concretament hem anat fins al Bouquet on ens ha atès Sonia Viver, la propietària de la floristeria qui ens ha comentat que ja estant preparant les comandes de roses per la Diada de Sant Jordi. En aquest sentit, Sonia Viver ha criticat que hi hagi altres establiments que venguin roses quan no son negocis especialitzats.

D’altra banda, hem pogut conèixer els orígens del Bouquet. Sonia Viver ha explicat que sempre ha estat una apassionada de les flors i les plantes i que va aprofitar el moment en el qual a Arenys de Munt no hi havia cap floristeria per engegar el negoci.

Viver ha parlat també del seu estil a l’hora de confeccionar rams. Un estil que considera “salvatge”. En qualsevol cas, si no t’identifiques amb aquest estil pots demanar rams personalitzats al gust.

Poden recuperar la connexió sencera a la página web de Ràdio Arenys de Munt, a la sección d’audios a la carta, dins el programa El café del Matí