Les Festes del Remei d’enguany arriben carregades d’activitats per totes les edats

Els actes començaran la nit de divendres 6 d’abril a les 11 del vespre amb un ball de música dels anys 80 i 90 a la Sala Municipal, dirigit al públic de mitjana edat. En parla la regidora de Festes, Tònia Vila.

Ja dissabte al migdia es farà a la cursa IRONKINDS, hi haurà concert de la Amunt Jazz Band formada per alumnes de l’escola de música d’Arenys de Munt.

A la tarda es celebraran les activitats organitzades pel col·lectiu de joves La Turrada, com la fira de cervesa artesana, el birrarium i la Nit Jove, on hi actuaran els Mitiquíssims, la Kinky Band i tancarà la festa La Turrada Sound System.

Els actes de diumenge començaran amb l’Ofici solemne en honor a la Verge del Remei, i posteriorment es farà una cercavila amb les colles geganteres de l’Arboç, Arenys de Mar i Tordera. A la tarda es farà la tradicional trobada de corals, que és una iniciativa del recentment creat Cor femení l’Aloc.

Els actes del Remei finalitzaran el dilluns amb tot un seguit d’activitats dirigides als més petits. Al matí, a la Plaça de l’Esglèsia, es faran jocs, i a la tarda l’espectacle “Donem-li la volta al mon”, a càrrec del grup Xiula.

D’aquesta manera, la regidoria de festes vol convertir la “festa major petita” en una festa de primavera ben lluïda.