Les Festes del Remei d’enguany arriben carregades d’activitats per totes les edats

Els actes començaran la nit de divendres. A les 11 del vespre hi haurà música dels anys 80 i 90 a la Sala Municipal amb  Overdose Band, dirigit al públic de mitjana edat.

Ja dissabte, a les 12 del migdia, hi haurà concert amb l’A Munt Jazz Band formada per alumnes de l’escola de música d’Arenys de Munt.

A la tarda es celebraran les activitats organitzades pel col·lectiu de joves La Turrada, com la fira de la cervesa artesana que tindrà lloc a partir de les 5 de la tarda i fins les 10 del vespre, a la Plaça de Catalunya.

A 2/4 de 7 de la tarda al pati de l’Escola Sant Martí es farà el tercer Birràrium (les inscripcions es faran a partir de les 6 de la tarda). I a les 11 del vespre començarà la Nit Jove, on hi actuaran els Mitiquíssims, la Kinky Band i tancarà la festa La Turrada Sound System.

A banda de la Nit jove també hi haurà una proposta musical pel públic més gran, es tracta del ball de gala que oferirà el grup Pa d’Angel. Serà a 2/4 d’11 de la nit a la Sala Municipal.

Els actes de diumenge començaran a les 11 del matí amb l’Ofici solemne en honor a la Verge del Remei, i posteriorment es farà una cercavila de gegants amb les colles d’Arenys de Munt, de l’Arboç, d’Arenys de Mar i Tordera.

A les 6 de la tarda es farà la tradicional trobada de corals, que aquest any arriba a la trentena edició i organitzada pel Cor femení Aloc.

Els actes del Remei finalitzaran el dilluns amb tot un seguit d’activitats dirigides als més petits. A les 11 del matí, a la Plaça de l’Església, es faran jocs, i a les 6 de la tarda l’espectacle “Donem-li la volta al mon”, a càrrec del grup Xiula.